2012. március 18., vasárnap

Kiállítás és koncert - Kecskeméti KultúrPlacc

Még januárban keresett meg Szabó Krisztián, hogy egy kicsit rendhagyó kulturális estét szeretne rendezni, és a neten rátalálva az ART Brigádra, arra kért legyünk a rendezvény "díszlete", azaz csináljunk egy kiállítást arra az estére a zenei és a kecskeméti témájú grafikáinkból. Volt jónéhány munkánk, de azért kifejezetten az alkalomra is készítettem zenei CD-karcokat. Márk munkáit bekereteztettem, hogy egységes legyen, készítettünk egy szórólapot, újabb könyvjelzőket, szóval készültünk. Szombat délelőtt felpakoltuk Márkkal a paravánokra a képeket, és aztán este már Petrával kiegészülve, hármasban mentünk vissza a Három Gúnár Rendezvényházba.
Kellemes este volt, Krisztián biztosított számunkra egy asztalt, tehát ugyanúgy mint a többi vendég, mi is végig nézhettük a műsort: Sirkó László megnyitóját, Kertész Erika énekét, a Balatonszőlősi Múzsa Borház borkóstolóját és az est fő attrakcióját Fábián Juli és Zoohacker koncertjét.
A koncert igen hangulatos volt, Fábián Julira még Péter hívta fel a figyelmem, mikor az Euróvíziós Dalversenyen szerepeltek.Utána le is töltöttem a számaikat és hallgattam őket. Most a koncert után Márk megvette a lemezüket és dedikáltatta is. Sajnos ahhoz messze ültünk, hogy jó fotót készíthessek a koncert közben, így most a KultúrPlacc oldaláról vettem le ezt az egy képet:
Közben volt egy kis szünet, amikor megnézhette a közönség a képeinket, sokan meg is nézték, de vásárlás nem történt, amit persze sejtettem, mert egy ilyen jellegű estére általában nem képvásárlás szándékával érkeznek az emberek. Ám abban reménykedem, hogy most újabb emberek látták a munkáinkat és legközelebb, amikor majd a főtérre újra kiállunk a Hírös Héten, már sokak számára ismerősek leszek ezek a grafikák, már tudni fogják, mit akarnak, esetleg még előtte is megkeresnek bennünket.
A borkóstolás miatt, kénytelenek voltunk megkérni Pétert jöjjön el értünk éjjel, és vezesse haza a kocsit, mert Márk sem szerette volna kihagyni a kóstolgatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése