2012. június 15., péntek

Kékfestő kiállítás a Cifrapalotában

Tegnap nyílt a Kovács Miklós kékfestő munkáit bemutató kiállítás a Cifrapalotában. Kedden délután mikor a kandós 11.E-vel a Thorma kiállítás néztük meg, akkor nyomta kezembe a kiállítás megnyitójára szóló meghívót Székelyné Kőrös Ilona, a kiállítás rendező, sőt azt is megengedte, hogy benézzünk a még készülőben lévő kiállításra a diákokkal és egy kis ismertetőt is adott nekünk. Nagyon hálás vagyok érte!
 A megnyitóra kicsit késve érkeztem, mert szakköröm volt, ráadásul az utolsó, így fagyiztunk is egyet a "tündérkéimmel". Jó sokan voltak és hosszúnak ígérkező megnyitó miatt nem is próbáltam közelebb férkőzni, kint ültem le, ott hallgattam és néztem a megnyitót. Az ünnepi megnyitón köszöntőt mondott Mák Kornél alpolgármester, Kovács Ernő Tiszakécske polgármestere, illetve a tárlatot megnyitotta Gaál József a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és kékfestőbe öltözött aranyos gyerekek is közreműködtek, de nekem fél 5-kor egy másik programra el kellett indulnom, így egy következő alkalomra marad majd a kiállítás alapos megtekintése és fotódokumentálása
.

2 megjegyzés:

  1. Kedves tanárnő!

    Messziről figyelem áldozatos munkádat. Az utolsó tanítási napon kívánok Neked jó nyarat, sok pihenést, erőgyűjtést a következő év feladataihoz.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Péter! Köszönöm, jólesik! Hasonló szépeket kívánok én is a nyaradhoz!
    MM

    VálaszTörlés